Kuvat: Laura Murto, Taru Turpeinen, Maija Ruoho, Riitta Hoffrén

 

Tapiolan lukion videotervehdykset uusille ylioppilaille ja lukuvuoden päättäville opiskelijoille 30.5.2020

Lukuvuoden päättävät juhlallisuudet muuttavat tänä keväänä muotoaan. Ylioppilasjuhlaa ja kevätjuhlaa ei koululla voi nyt järjestää, joten tuomme juhlan kaikkien nähtäväksi ja kuultavaksi videoiden muodossa.

Näiden videoiden myötä Tapiolan lukio onnittelee jokaista uutta ylioppilasta hienosta suorituksesta ja toivottaa kaikille opiskelijoille, opettajille ja henkilökunnalle hyvää kesää!

 

Tapiolan lukion tervehdys uusille ylioppilaille 30.5.2020: https://youtu.be/1dHYUqnnriA

Opinto-ohjaaja Jarkko Währnin tervehdys ylioppilaille: https://youtu.be/ag5sxUWxt1w

Musiikkilinjan abiturienttien (17E) jäähyväisvideo: https://youtu.be/xA6SNmqCzUg

Lukion musiikkiteatteriryhmän Nosta sun kädet ilmaan -musavideo: https://youtu.be/33fTXXHA2h8

 

Kulunut lukuvuosi on sisältänyt jälleen paljon hienoja tapahtumia. Tästä pääset lukemaan tuoreen Tapiolan lukion vuosikertomuksen 2019-2020: https://issuu.com/tapiolanlukio/docs/tapiolan_lukion_vuosikertomus2019-2_2743e30b5e3541

 

Opit ihmisestä. 

Opit elämästä. 

Opit maailmasta. 

Keskustele ja kyseenalaista. 

 

 

Yleistä Tapiolan lukion toiminnasta

 

Tapiolan lukio tarjoaa valtakunnallisten pakollisten ja syventävien kurssien ohella laajan valikoiman soveltavia kursseja ja erilaisia projekteja. Opinto-ohjelmat laaditaan yksilöllisesti. Tapiolan lukiossa saa erinomaiset lähtökohdat lukion jälkeisille opinnoille, mitä tukee myös yhteistyö yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa. Tapiolan lukion opiskelijat sijoittuvat jatko-opintoihin erittäin hyvin. Vuosittain lukuisat Tapiolan lukiosta valmistuneet jatkavat opintojaan esimerkiksi läheisessä Aalto-yliopistossa. Tapiolan lukiossa on myös laaja kieliohjelma (A-tason kielet: englanti, ruotsi, ranska, saksa; B-tason kielet: ruotsi, ranska, saksa, italia, espanja) ja hyvä valikoima humanististen aineiden kursseja.

Monipuolisen yleislukion lisäksi Tapiolan lukiossa toimii myös valtakunnallisen erityistehtävän saanut musiikkilinja.

 

Tapiolan lukion alumnit -sovellus 

 

Tapiolan lukion alumnit -sovellus tarjoaa välineen lukiolaisten mentorointiin. Kyseessä on Tapiolan lukion entisten ja nykyisten opiskelijoiden suljettu yhteisö.

Sovellusta voivat käyttää Tapiolan lukion opettajat ja opiskelijat. Alumnien toiminta pohjautuu vapaaehtoisuuteen, ja he voivat itse päättää, kuinka aktiivisesti osallistuvat mentorointiin. 

Jos haluat alkaa Tapiolan lukion alumniksi ja liittyä sovellukseen, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen tapiolanlukio.alumnit@gmail.com.

 

European Parliament Ambassador School

Tapiolan lukion on mukana Euroopan parlamentin Ambassador School -ohjelmassa.

 

DELF-KIELITUTKINTO

Tapiolan lukiossa on mahdollista suorittaa DELF-kielitutkinto (A1,A2,B1,B2), joka on Ranskan opetusministeriön kansainvälinen, virallinen diplomi. 

http://www.france.fi/category/helsinki-fi/tutkinnot-ja-kokeet/delf-dalf-kielitutkinnot/

 

Pikalinkit

Instagram

Powered by Aava 3