Kuvat: Taru Turpeinen, Tuukka Mattlar, Niño Vasquez

 

Juhlimme 60-vuotiasta tapiolan lukiota

 

Tapiolan yhteiskoulu, nykyinen Tapiolan koulu ja lukio, täyttää 60 vuotta. Tervetuloa viettämään rentoa juhlaa Tapiolan koulun juhlasaliin perjantaina 9.11.2018 klo 18 - 21! Tilaisuus on maksuton, eikä ruokatarjoilua ole. Tapiolan Yhteiskoulun Tuki ry. tarjoaa juhlamaljat. Esiintyjinä on koulun ja lukion entisiä opiskelijoita. Ennen juhlaa on mahdollisuus pitää luokkakokouksia koulukiinteistössämme klo 16 - 18. Juhlassa julkaistaan Tapiolan lukion alumnit -sovellus. Ilmoittautumiset juhlaan lokakuun aikana.

 

Jos haluat esiintyjäksi, ilmoittaudu Jari Huvilalle: jari.huvila(at)espoo.fi.

Ilmoittaudu luokkakokouksiin!

Ilmoittaudu iltajuhlaan!

 

 

TAPIOLAN LUKION ALUMNIt -sovellus

Sovellus tarjoaa välineen lukiolaisten mentorointiin. Kyseessä on Tapiolan lukion entisten ja nykyisten opiskelijoiden suljettu yhteisö.

Sovellusta voivat käyttää Tapiolan lukion opettajat ja opiskelijat. Alumnien toiminta pohjautuu vapaaehtoisuuteen, ja he voivat itse päättää, kuinka aktiivisesti osallistuvat mentorointiin. 

 

 

 

 

 

Opit ihmisestä. 

Opit elämästä. 

Opit maailmasta. 

Keskustele ja kyseenalaista. 

 

Yleistä Tapiolan lukion toiminnasta

Tapiolan lukio tarjoaa valtakunnallisten pakollisten ja syventävien kurssien ohella laajan valikoiman soveltavia kursseja ja erilaisia projekteja. Opinto-ohjelmat laaditaan yksilöllisesti. Tapiolan lukiossa saa erinomaiset lähtökohdat lukion jälkeisille opinnoille, mitä tukee myös yhteistyö yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa. Tapiolan lukion opiskelijat sijoittuvat jatko-opintoihin erittäin hyvin. Vuosittain lukuisat Tapiolan lukiosta valmistuneet jatkavat opintojaan esimerkiksi läheisessä Aalto-yliopistossa. Tapiolan lukiossa on myös laaja kieliohjelma (A-tason kielet: englanti, ruotsi, ranska, saksa; B-tason kielet: ruotsi, ranska, saksa, italia, espanja) ja hyvä valikoima humanististen aineiden kursseja.

Monipuolisen yleislukion lisäksi Tapiolan lukiossa toimii myös valtakunnallisen erityistehtävän saanut musiikkilinja. Tapiolan lukiossa on myös mahdollista opiskella erityispitkää matematiikkaa.

 

Lukiodiplomit

Kuvataide, liikunta, media, musiikki, teatteritaide, puheviestinnän päättökoe.

Tapiolan lukiossa on mahdollista suorittaa DELF-kielitutkinto, joka on Ranskan opetusministeriön kansainvälinen kielitutkinto.

 

Kansainvälinen toiminta

Lukiossa järjestetään useita mielenkiintoisia soveltavia kursseja. Lue lisää kansainvälisestä toiminnasta tästä. 

 

Tapiolan lukion historia

Kouluarkkitehtuurin helmi ja rohkea kokeilukoulu jo 1960-luvulla. Lue lisää tästä.

Instagram

Powered by Aava 3