Kuvat: Laura Murto, Taru Turpeinen, Maija Ruoho, Riitta Hoffrén

  
                                                                               

Tapiolan lukion logo.

 

Opit ihmisestä. 

Opit elämästä. 

Opit maailmasta. 

Keskustele ja kyseenalaista. 

 

 

Yleistä Tapiolan lukion toiminnasta

 

Tapiolan lukio tarjoaa valtakunnallisten pakollisten ja syventävien kurssien ohella laajan valikoiman soveltavia kursseja ja erilaisia projekteja. Opinto-ohjelmat laaditaan yksilöllisesti. Tapiolan lukiossa saa erinomaiset lähtökohdat lukion jälkeisille opinnoille, mitä tukee myös yhteistyö yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa. Tapiolan lukion opiskelijat sijoittuvat jatko-opintoihin erittäin hyvin. Vuosittain lukuisat Tapiolan lukiosta valmistuneet jatkavat opintojaan esimerkiksi läheisessä Aalto-yliopistossa. Tapiolan lukiossa on myös laaja kieliohjelma (A-tason kielet: englanti, ruotsi, ranska, saksa; B-tason kielet: ruotsi, ranska, saksa, italia, espanja) ja hyvä valikoima humanististen aineiden kursseja.

Monipuolisen yleislukion lisäksi Tapiolan lukiossa toimii myös valtakunnallisen erityistehtävän saanut musiikkilinja.

 

Tapiolan lukion alumnit -sovellus 

 

Tapiolan lukion alumnit -sovellus tarjoaa välineen lukiolaisten mentorointiin. Kyseessä on Tapiolan lukion entisten ja nykyisten opiskelijoiden suljettu yhteisö.

Sovellusta voivat käyttää Tapiolan lukion opettajat ja opiskelijat. Alumnien toiminta pohjautuu vapaaehtoisuuteen, ja he voivat itse päättää, kuinka aktiivisesti osallistuvat mentorointiin. 

Jos haluat alkaa Tapiolan lukion alumniksi ja liittyä sovellukseen, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen tapiolanlukio.alumnit@gmail.com.

                                                             

Tapiolan lukion logo.

 

 

European Parliament Ambassador School

 

Tapiolan lukio on mukana Euroopan parlamentin Ambassador School -ohjelmassa.

 

Euroopan parlamentin Ambassador School -logo.

 

DELF-KIELITUTKINTO

Tapiolan lukiossa on mahdollista suorittaa DELF-kielitutkinto (A1,A2,B1,B2), joka on Ranskan opetusministeriön kansainvälinen, virallinen diplomi. 

Linkki Ranskan instituutin DELF-kielitutkintosivulle (avautuu uuteen välilehteen)

 

Instagram

Powered by Aava 3