Kuvat: Laura Murto ja Taru Turpeinen

Opit maailmasta.

Keskustele ja kyseenalaista.

Yleistä Tapiolan lukion toiminnasta

Tapiolan lukio tarjoaa valtakunnallisten pakollisten ja syventävien kurssien ohella laajan valikoiman soveltavia kursseja ja erilaisia projekteja. Opinto-ohjelmat laaditaan yksilöllisesti. Tapiolan lukiossa saa erinomaiset lähtökohdat lukion jälkeisille opinnoille, mitä tukee myös yhteistyö yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa. Tapiolan lukion opiskelijat sijoittuvat jatko-opintoihin erittäin hyvin. Vuosittain lukuisat Tapiolan lukiosta valmistuneet jatkavat opintojaan esimerkiksi läheisessä Aalto-yliopistossa. Tapiolan lukiossa on myös laaja kieliohjelma (A-tason kielet: englanti, ruotsi, ranska, saksa; B-tason kielet: ruotsi, ranska, saksa, italia, espanja) ja hyvä valikoima humanististen aineiden kursseja.

Monipuolisen yleislukion lisäksi Tapiolan lukiossa toimii myös valtakunnallisen erityistehtävän saanut musiikkilinja.

Tapiolan lukion on mukana Euroopan parlamentin Ambassador School -ohjelmassa.

Tapiolan lukion alumnit -sovellus

Sovellus tarjoaa välineen lukiolaisten mentorointiin. Kyseessä on Tapiolan lukion entisten ja nykyisten opiskelijoiden suljettu yhteisö.

Sovellusta voivat käyttää Tapiolan lukion opettajat ja opiskelijat. Alumnien toiminta pohjautuu vapaaehtoisuuteen, ja he voivat itse päättää, kuinka aktiivisesti osallistuvat mentorointiin.

Jos haluat alkaa Tapiolan lukion alumniksi ja liittyä sovellukseen, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen tapiolanlukio.alumnit@gmail.com.