Ajankohtaista>Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon kesäajan 2020 toiminta

Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon kesäajan 2020 toiminta

Vaikka koulut ovat kesällä kiinni, apua on tarjolla loma-aikanakin.

Tapaamisia järjestetään kouluilla ja mahdollisuus on myös etävastaanottoon

Tapaamisia järjestetään omilla kouluilla entiseen tapaan 26.6. saakka. Sen jälkeen heinäkuussa meillä toimii keskitetty kesäajan palvelu kolmessa (3) toimipisteessä sekä keskitetty puhelinpalvelu.

Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon keskitettyinä toimipisteinä 29.6.−2.8.2020 toimivat

• Espoon keskus: Opiskeluterveydenhuollon keskitetty toimipiste (Virastopiha 2 C, 3. kerros).
  • Ruusutorpan koulu: Leppävaarankatu 24, 02600 Espoo
  • Otaniemen lukio: Tietotie 6, 02150 Espoo Toimipisteet ovat suljettuina 13.−19.7.

Jos sinulla tai lapsellasi on sairauden oireita, järjestetään tapaaminen puheluna tai etäyhteydellä.

Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon ajanvaraus ja neuvonta

Vastaanottoja voi varata oman oppilaitoksen terveydenhoitajalle tai keskitettyihin toimipisteisiin.

Voit ottaa yhteyttä koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon missä asiassa tahansa: jos huoli painaa, on stressiä, ahdistus- tai masennusoireita, tarvitset ohjausta ja neuvontaa kasvuun, kehitykseen, ihmissuhteisiin, murrosikään, ehkäisyyn, rokotuksiin tai haluat tulla terveystarkastukseen tai tarvitset kutsuntojen ennakkoterveystarkastusaikaa.

Äkillisissä ja pitkäaikaisissa sairauksissa ole yhteydessä omalle terveysasemallesi.

Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon ajanvaraus ja neuvonta on suljettu 13.−19.7.